Gastouderopvang Carlijn

Uurtarief van Gastouderopvang Carlijn

Het uur tarief per 1 jan. 2016

7.00 uur tot 19.00 uur         € 5,30 (incl. maaltijden) 

19.00 uur tot 22.00 uur       € 6,30
per nacht                             € 2,65
weekendopvang                    20% toeslag op het bovengenoemde tarief
feestdagen                          100% toeslag op het bovengenoemde tarief (alleen
in noodgevallen)

 

Bijkomende kosten:

broodmaaltijd, fruit en tussendoortje, tussendoortjes, drinken, fruit en avond maaltijd zijn bij het uurtarief in begrepen.

luiers en billendoekjes en eventuele afwijkende voeding in verband met een allergie/geloofsovertuiging zijn niet bij de prijs inbegrepen en is voor rekening van de vraagouders.


Afname uren

De opgeven opvanguren zoals deze vermeld staan in het contract en of besproken zijn worden ook daadwerkelijk berekend. Haalt u uw kind eerder op dan de afgesproken tijd of brengt u het kind later, dan worden de uren door berekend zoals deze in het contract staan.

Brengt u uw kind eerder dan de afgesproken tijd of haalt u het kind later op dan wordt de extra tijd die u afneemt uiteraard doorberekend. Deze opvanguren worden per kwartier afgerond.

Indien u en uw kind(eren) tussen tijds op vakantie gaan (kerst, voorjaar ect) en Gastouderopvang Carlijn is beschikbaar, worden de uren zoals in contract staan door gerekend.

 

Vakantie Gastouderopvang carlijn
Jaarlijks in januari maakt gastouder Carlijn bekend wanneer Gastouderopvang Carlijn gesloten is i.v.m. zomervakantie en één week met de kerst vakantie. Uiteraard hoeft u de opvang dan niet door te betalen. Deze uren is de gastouder niet beschikbaar volgens het overeengekomen contract met het gastouderbureau('s).

 

Weekend/ vakantieopvang en ruilen

Hebt u in het weekend of in de vakantie periode extra opvang nodig voor u kinderen, dan is die mogelijkheid er in overleg. De voorwaarden hierbij zijn wel dat u minmaal 5 uur afneemt.

dagdelen/ dagen wisselen en/of juist een extra dagdeel nodig is mogelijk, mits er plek is op de dag waar uw voorkeur naar uit gaat.


Wijziging in opvang (structureel):

Incidentele wijzigingen in dagen of dagdelen worden toegestaan indien de bezetting dit

toelaat. Indien de geruilde dagen/ uren niet door gaan worden deze echter wel in rekening gebracht zoals de andere standaard dagdelen.

Structurele wijzigingen dienen 1 maand van te voren worden aangevraagd en er zal in de meeste gevallen ook een nieuw contract worden opgemaak

 

Ruilen:

Een dag mag geruild worden wanneer deze binnen dezelfde maand valt. Neemt u bijvoorbeeld de dinsdag af maar moet u een keer op donderdag werken in de maand, dan kan er geruild worden mits er plek is op die dag.

Facturatie:

Gastouderopvang Carlijn leverd de opvang uren van uw kinderen aan het gastouderbureau, zij verzorgen vervolgens de kassiersfunctie en facature's. 

 

Gastouderopvang Carlijn, tel.: 06-48332454  |  info@gastouderopvangcarlijn.nl