Gastouderopvang Carlijn

Referenties 


 

Februari 2018 Vraagouder Deborah;

Hallo, mijn naam is Deborah en ik heb twee dochters Laeela en Iaera. Zij gingen geruime tijd naar gastouder Carlijn toe. Daar gingen ze altijd met veel plezier naar toe ze leerden veel dingen en konden gezellig met de kindjes spelen. Ook maakt Carlijn gebruik van Kiki enorm leuk en leerzaam zo merk ik aan de oudste Laeela dat ze al veel dingen weet wat ze bij Carlijn geleerd heeft en ze gaat nogmaar sinds eind januari 2018 naar de basisschool.
Carlijn is een echte aanrader ze denkt mee is erg flexibel en staat altijd klaar voor een praatje.
Ze is geduldig behulpzaam en lief voor de kinderen.
Omdat helaas onze jongste allergisch bleek te zijn van huisdieren moesten wij helaas afscheid nemen bij Carlijn.
Toch wil ik jou Carlijn onwijs bedanken voor de goeie zorgen voor mijn meisjes! Je luisterend oor en je flexibiliteit! Ga zo door je bent een topper!
Groetjes en veel lief,
Deborah de moeder van Laeela en Iaera.
Ook namens de meiden bedankt voor alles
 

juni 2016 Nicole Brinkgreve

Vanaf april zitten onze dochters bij Carlijn, Dit bevalt erg goed! Carlijn is iemand die veel onderneemt met de kinderen is ontzettend lief en leuk met ze maar, ook consequent en ze heeft duidelijke regels, of te wel een duidelijke structuur. Mijn dochters vinden het helemaal geweldig bij Carlijn zeker als ze op pad gaan met de walking wagon, dan gaat ze even langs de markt of gaat naar de kinderboerderij. De meiden hebben altijd wat te doen!
Carlijn is zeker aan te raden! Wij zijn super tevreden!


Groetjes Nicole, Pascal, Paige en Dewy

 

Kids central gastouderbureau

Hoi Carlijn,
Gisteren hebben we kennisgemaakt met jullie en toen hebben we gezien hoe leuk jullie bezig zijn! We zijn echt onder de indruk, mooi hoor!
ga zo door hé. Veel plezier!


KidsCentral
Willem Fahner 

 

Sharon Gort

Gastouder Carlijn is een super plek voor je kindjes,
Onze 2 kindjes zitten er vanaf maart en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan!
Wat een rust brengt het ons dat ik weet dat ze het enorm naar hun zin hebben als ik werken ben. Carlijn is erg flexibel en kan alles met haar bespreken.
Ze geeft ook duidelijk de grenzen aan en doet leuke dingen met de kinderen.
Ik/wij hadden ons geen beter gastouder kunnen wensen.

 

Ingrid Coennen

Bij opvang Carlijn worden kinderen in een huiselijke sfeer opgevangen.
Door de hond en 2 katten die daar aanwezig zijn, leren de kinderen meteen omgaan met dieren. Mijn zoontje, Christian, zat precies in een fase dat hij graag het effect wilde zien bij het trekken aan een staart, of het bang maken van de kat.  Carlijn springt hierop in en leert hem dat we anders met dieren om gaan dan hij nu doet.


Uitstapjes worden ook gemaakt. Naar de kinderboerderij, of een boodschap
doen is niet vreemd.

Als ik met de kinderen binnenkwam, toverde mijn dochter meteen een grote glimlach op haar gezicht. Hieraan kon ik zien dat ze het erg naar haar zin had.


Maar het meest fijne bij de opvang vond ik toch wel de flexibiliteit van Carlijn zelf. Soms belde
ik de dag ervoor op of de kinderen wat eerder konden komen en het was nooit een probleem.
Trouw schreef Carlijn het dagboekje van de kinderen elke dag, dus ik kon zien wat de kinderen
gedaan hadden en hoe ze zich gedragen hebben.


Carlijn, bedankt voor alles!


Groetjes Ingrid en een knuffel van Christian & Esmée

 

Patrick

Wij zochten eind juli met spoed vakantie-opvang voor onze zoon, en Carlijn wilde en kon uitkomst bieden. Kevin heeft het er enorm naar de zin gehad. Carlijn heeft zelf al veel speelmateriaal, en gaat ook nog geregeld uit met de kids. Een kinderboerderij, naar een park, boodschappen doen, naar de speeltuin, allerlei leuke uitjes waar zeker onze zoon van genoten heeft. Carlijn geeft goed aan waar de grenzen liggen, en dit geeft duidelijkheid naar de kinderen. Wij zijn enorm blij met een de(r)gelijke opvang.


Elsbeth

Mijn twee meiden worden door Carlijn opgevangen en ze hebben het er erg naar hun zin. Carlijn is erg geduldig en lief, maar wel doortastend wanneer dit nodig is. Verder is ze flexibel en denkt met het gezin mee.

Kortom een betrouwbare gastouder!


Daniella

Wij zijn met onze dochter sinds februari bij Carlijn en we hadden het niet beter kunnen treffen. Carlijn is een professionele, flexibele en lieve oppas. Onze dochter heeft een sterke eigen wil en laat dat duidelijk merken. Carlijn geeft duidelijk haar grenzen aan maar geeft mijn dochter ook de ruimte om haar zelf te zijn.

In huis zijn huisdieren aanwezig die alle drie erg lief zijn voor de kinderen. Carlijn is oplettend en houdt de ontwikkeling van mijn dochter goed in de gaten. Carlijn is altijd bereid om te kijken bij veranderingen in ons rooster wat haar mogelijkheden zijn.

Gastouderopvang Carlijn, tel.: 06-48332454  |  info@gastouderopvangcarlijn.nl