Gastouderopvang Carlijn

 

Gastouderopvang

Gastouderopvang Carlijn gaat samen werken met gastouderbureau Parbédie. Parbédie is een erkent en geregistreerd gastouderbureau, professioneel maar persoonlijk, efficiënt en hartelijk. Naast een gastouderbureau in Doetinchem beschikt Parbédie tevens over een kinderdagverblijf en gastouderbureau in Hengelo(O).

Karine Feddema, adviseur van Parbédie gastouderbureau Doetinchem, kan u meer informatie geven over de mogelijkheden binnen gastouderopvang. Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. De contact gegevens van Parbédie staan onder aan deze pagina.

 

Naast Parbédie werkt Gastouderopvang Carlijn nog met enkele andere bureaus o.a. Gastouderland, Duiventil, Magnolia, Humanitas en Kidscentral.


Kinderopvangtoeslag

Gastouderopvang Carlijn staat ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen en als zelfstandig ondernemer bij de kamer van koophandel. Hierdoor kunt u als ouder in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Kijk voor meer informatie bij toeslagen op www.belastingdienst.nl

 

 

Contact gegevens Parbédie:
Karine Feddema (Adviseur)
Tel.: 06 485 431 76
email: ekarine@parbedie.nl

Gastouderopvang Carlijn, tel.: 06-48332454  |  info@gastouderopvangcarlijn.nl