Gastouderopvang Carlijn

 Wie is Gastouderopvang Carlijn

 

Mijn naam is Carlijn v. Laar-Hamers, geboren in Noord-Brabant, getrouwd met Remco van Laar en onze gezeldschap aan huisdieren waar de opvang kinderen helemaal gek op zijn.

Wij wonen in een ruim eengezins woning in Zevenaar, wijk Zonnemaat op 2min lopen afstand van de Basisschool de Wissel, en op loopafstand van de basisschool Carrousel en Tamboerijn.

 

 

 

 

Van de periode 2005 tot 2010 ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en buitschoolseopvang, waar ik met heel veel plezier heb gewerkt en ruim vijf jaar met alle liefde voor de kinderen heb gezorgd.

Ik geniet er van om kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen en dat ik ze in dit proces mag begeleiden, door activiteiten aan te bieden die uitdaging geven in de ontwikkeling van ieder kind. 

Onze woning heeft voldoende ruimte om te kunnen spelen, bewegen en te eten aan een grote gezellige eettafel dat ook veel gebruikt wordt als knutsel en activiteiten tafel.

Op de boven verdieping is een aparte ingerichte slaapkamer met twee ledikanten, die voldoen aan de veiligheidsnormen en eisen van de GGD.

Elke bedje heeft een eigen gekleurde bedden goed zodat de kindjes zelf weten en of leren in welk bedje zij slapen en daardoor een vaste eigen slaapplek hebben.

Dagelijks halen we buiten een frisse neus door buiten te spelen, kinderen van school te halen, tijdens een gezamenlijke uitstapje naar, de kinderboerderij, speeltuin, of we doen boodschapje met een mooie overdekte bolderkar (walking wagon) hier zit een apart baby zitje in voor de aller kleinste en veiligheidsriempjes voor alle kinderen die in de bolderwagen vervoert worden, of met de buggy.

Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3), ben in bezit van het basisdiploma kinder EHBO en de herhalingscursussen, het certificaat Calibris (voor het opleiden en begeleiden van stagiaires),

Op 27 juli  2015 heb ik het pedagogisch componenten certificaat met succes mogen afronden, momenteel volg ik een studie ontwikkelingspsychologie.

In 2014 -2015 heb ik, in de weekende met veel plezier en interesse maandelijkse bijeenkomsten van het voorschoolse educatieprogramma Kiki gevolgd; via dit programma kan ik kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar op een professionele en speelse wijze op 4 verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren: Motoriek, Sociaal -emotionele ontwikkeling, Spraak en Taal, Rekenprikkels .

Met mijn vrolijke zorgzame, spontane, grappige karakter neem ik de zorg van uw kind(eren) op me in een veilige, geborgen, rustige en leerzame opvang.

Bent u nieuwsgierig geworden neem dan gerust contact op met mij voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.

U bent altijd van harte welkom om te komen kijken bij Gastouderopvang Carlijn

 

 

Carlijn & Remco

   
  

Onze lieve poes Cici

      Onze lieve kat Casper

Onze lieve kat  Gizmo

 

 

 

    

Onze lieve hond Nemo

 

 

 

 

 

Gastouderopvang Carlijn, tel.: 06-48332454  |  info@gastouderopvangcarlijn.nl